WORKSHOPS

thai yoga massage

Kom en doe mee!

Als je wilt weten wat Thaise Yoga Massage inhoudt, biedt Thai Twist de mogelijkheid om daarmee kennis te maken. In een workshop die 4 uur duurt wordt een tipje van de sluier opgelicht. Je krijgt een indruk hoe we te werk gaan en wat de cursus inhoudt. Als dit jou allemaal aanspreekt en je wilt verder in Thaise Yoga Massage meld je dan aan voor één van de vervolgcursussen!
Na de workshop kan je familie en vrienden (die geen gezondheidsklachten hebben!) ongeveer 1 tot 1½ uur lang masseren. Als je samen met ons wilt oefenen hebben we daarvoor praktijklessen waarin alles wat je geleerd hebt de revu passeert. Onder begeleiding van de docent ontwikkel je de vaardigheid om in vloeiende bewegingen een massage te geven. Zo een massage is heel goed om bijvoorbeeld stress, hoofdpijn, RSI- en rugklachten te verminderen en ook de bloedsomloop te stimuleren.

Onze werkwijze

Aan de hand van de uitgereikte hand-out wordt de les behandeld. We delen de cursisten op in koppels (gever en ontvanger). De docent doet telkens een aantal grepen één keer voor waarbij de cursist kijkt en aantekeningen maakt. Daarna doet hij het in twee rondes nogmaals voor maar nu doen de cursisten gelijktijdig mee. Eén ronde ben je ontvanger, dan wordt er gewisseld en ben je in de tweede ronde gever van de massage.
De workshops worden meestal in het weekend gegeven en zijn inclusief thee en snacks. In overleg kan het op een ander tijdstip door de week of zelfs een andere lokatie als er maar een geschikte ruimte is.

thai yoga massage

Ook een heel goed idee voor een team-uitje.... kom eens met jouw collega's een workshop Thaise yoga massage bij ons volgen. Uit onderzoek blijkt dat bijvoorbeeld 15 minuten stoelmassage al helpt om stress te verminderen, waakzaamheid en snelheid te vergroten en accuratesse te verbeteren. Werknemers die regelmatig massage krijgen zijn alerter, presteren beter en zijn minder gestressed!


thai yoga massage Workshop op zondag

Workshop op zondag


thai yoga massage

'De geheimen van Thaise Yoga Massage': 2 avonden van 2 uur thai yoga massage

Deze workshop is opgebouwd uit twee modules van elk twee uur en dekt de hele lesstof uit de 'Introductie Thaise Yoga Massage'. Door deze opsplitsing is het minder inspannend. Je hebt ook meer tijd om wat je leert te laten bezinken. Het is niet mogelijk alleen voor module 2 in te schrijven omdat deze voort borduurt op module 1. Als je module 1 gevolgd hebt kun je al een goede afgeronde massage van maximaal één uur geven aan vrienden en familie. Er is geen specifieke voorkennis vereist. Je dient wel een redelijke lichamelijke gezondheid en gevoel voor masseren te hebben.
Na deze workshop kun je meedoen met de praktijkles, dezelfde die cursisten van de workshop 'Introductie Thaise Yoga massage' ook kunnen volgen. Een goed vervolg hierop en de eventuele praktijkles is de cursus 'Level 1: Foundation of traditional Thai Massage (Nuad Bo Rarn)'.


Module-1 thai yoga massage

Module-2 thai yoga massage

thai yoga massage

'Introductie - Thaise Yoga Massage': 4 uur thai yoga massage

(voorheen: Level I Thai yoga massage workshop)
Deze workshop vereist geen specifieke voorkennis. Je dient wel een redelijke lichamelijke gezondheid en gevoel voor masseren te hebben.

Na deze workshop kun je meedoen met de praktijkles om de lesstof nogmaals te kunnen oefenen zodat je in vloeiende bewegingen een massage kan geven.
Een goed vervolg hierop en de eventuele praktijkles is de cursus 'Level 1: Foundation of traditional Thai Massage (Nuad Bo Rarn)'.

Introductie thai yoga massage

thai yoga massage

Workshop 'Thai Chair Massage': 4 uur thai yoga massage

Voorkennis: -geen-

Leer in 4 uur hoe je een basis Thaise Traditionele Therapeutische stoelmassage geeft.

thai yoga massage

Workshop 'Thai Table Massage': 4 uur thai yoga massage

Voorkennis: -geen-

Leer in 4 uur the basisprincipes van Thaise therapeutische massage op een tafel. Iedereen kan het gemakkelijk leren. Na de workshop kan je familie en vrienden 1 uur massage geven op een tafel. Dit is heel goed om bijvoorbeeld stress, RSI, rugklachten en hoofdpijn te verminderen en de bloedsomloop te stimuleren.

thai yoga massage

Workshop 'Thai Foot Reflexology': 4 uur thai yoga massage

Voorkennis: -geen-

Leer in 4 uur uitgebreide Thaise voet reflexologie met gebruik van een Thaise reflexology stick. Iedereen kan het gemakkelijk leren. Na de workshop kan je de voeten van familie en vrienden 30 minuten lang op een Thaise manier verwennen. Je leert met reflexologie punten van de voeten te werken die corresponderen met organen en systemen in het lichaam. Goed om de voeten te ontspannen en soepel te maken en om het lichaam aan te sporen zijn eigen natuurlijk evenwicht te herstellen.

thai yoga massage